Sumandak Sabah – Marsha Milan & Velvet Aduk I 2.5 JUTA lebih tontonan! | Persembahan Live MeleTOP – Milan Video



published: 2018-07-17 16:12:36

Apa yang MeleTOP Episod 293

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Watch the original Milan Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

21 Comments - Write a Comment

  1. Yes dah check memang 2juta tontonan😂it's nice song dan boleh layan la sikit² iaitu na na na na na~~ tu😂

    Reply
  2. bha terbaik ni lagu. sumandak sabahan baitu mana ko mau cari semua lawa2 😘

    Reply
  3. Pandai masak nasik,mana ko mau cari tu ba.

    Reply
  4. Nabilll xpernah mengecewakannn.

    Reply
  5. ndak pandai bosan kalo sa main ni lagu .. siok ui !!

    Reply
  6. Proud be sumandak sabahan❤…nice song marsha n velvet😍

    Reply
  7. Kpla bpak..2 juta pn xsmpi…

    Reply
  8. adui aku sumandak sabah juga tpi kanak kasi tinggal sbb ndk cantik sama ndk pandai masak, pandai masak nasi sejja dibilang 😂😂 babs butul tu lelaki . bagus kalau dia hensem , ini ndk. muka pun sama mcm munyit. batrip sejja dia tu kejar2 perempuan cantik di sanaaaaaaa 😂

    Reply
  9. Anybody here can translate this song for me?
    Thank you.

    Reply
  10. Ba.. ini bru ngam.. 😘😘

    Reply
  11. Nasi bkn nasi biasa2 tu.. Mksud dlm lgu ni mknn tradisi sabah tp drpd nasi..klau x silap nma dia linopod

    Reply
  12. lagu fav ni wei…snggup dgr byk kli..

    Reply
  13. Sumandak sabah – Gadis Sabah

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.